BMW Z3 Roadster 1.8 lage km-stand, Hard-top, Youngtimer

BMW Z3 Roadster 1.8 lage km-stand, Hard-top, Youngtimer

Voor de sportieve rijder! Deze BMW Z3 Roadster verkeert in nette staat. De distributie is een ketting en dus onderhoudsvrij. Deze Roadster is voorzien van leuke opties zoals: Elektrisch verstelbare stoelen, lederen bekleden en stoelverwarming. De hard-top wordt meegeleverd en verkeerd ook in nette staat. Het is een waar genot om in deze Roadster te rijden.

Omdat wij met scherpe prijzen werken, is inruil eventueel mogelijk echter tegen eerlijke handelsprijzen. Voor een bezichtiging van de auto of voor het maken van een proefrit graag eerst even contact opnemen met ons. ( telefonisch / whatsapp / e-mail )
Wij zijn een klein bedrijf en beperkt aanwezig.

General Occasion Center oftewel GOC, is een jong bedrijf dat zich richt op de in-en verkoop van alle soorten betrouwbare en betaalbare gebruikte voertuigen. Getoonde prijzen zijn scherpe meeneemprijzen, inclusief overschrijvingskosten. U kunt dus daadwerkelijk wegrijden voor het getoonde bedrag.
Doordat alle voertuigen scherp geprijsd staan, worden deze exclusief garantie ( Autotrust ) en of nieuwe APK aangeboden.

Uiteraard kunt u als koper zelf bepalen hoe u uw voertuig afgeleverd wenst te hebben. Voor de mogelijkheden hierin, kunt u altijd contact opnemen.

Kwaliteit, Service, GOC.

Maandag t/m Zondag geopend, op afspraak. Bel of mail gerust!

Met vriendelijke groet,

Mathij van der Meulen

info@goc-helmond.nl
www.goc-helmond.nl
tel: 06-43581235

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?